L:A Bruket on Ruotsin länsirannikolta kotoisin oleva laadukkaita ihonhoitotuotteita valmistava brändi, joka on saanut inspiraationsa tuotteisiinsa tuon rannikkoalueen ihmisistä, heidän perinteistään ja vahvasta siteestään luontoon. L:A Bruketin perustajajäsen, keramiikkataiteilija Monica Kylén, oli luomassa kodintuotteita ja tarvitsi tähän omiin periaatteisiinsa ja arvoihinsa soveltuvia luonnonmukaisia ja terveellisiä saippuoita. Löytämättä hänen designinsa ja laatuvaatimuksiinsa vastaavaa valmistajaa, Monica päätti alkaa valmistamaan tuotteita itse. Tällä samalla periaatteella L:A Bruket toimii edelleen. Monican intohimo on läsnä yrityksen kaikessa tekemisessä, jonka tuloksena on tinkimätön laatu ja aito tahto tehdä päivittäisistä rutiineistamme juhlavampia.

” We at L:A Bruket believe that no matter what is happening in our lives, the moments we take for ourselves every morning should be a reward for yourself and preparation for the day ahead.”

Valikoimastamme löydät L:A Bruket saippuat, shampoot, hoitoaineet ja muita kodin tuotteita. L:A Bruketin suositut ja laadukkaat nestesaippuat soveltuvat erinomaisesti käsisaippuaksi ja suihkusaippuaksi. Tuotteilla on EcoCert, H&B (Soil Association certificate for Organic Health & Beauty Care products) tai NOP (Soil Association certificate for USDA National Organics Program) sertifikaatit.